Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
Naujienos iliustracija 2024 m. kovo 15 d.

Kviečiame į nemokamas ekskursijas po Nacionalinę biblioteką

Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka yra atvira visuomenei – kviečia ne tik skaityti, užsiimti įvairiomis kūrybinėmis, kultūrinėmis, intelektinėmis veiklomis, bet ir dalyvauti ekskursijose. Ateikite ir lydimi gido apžiūrėkite tradicines ir naujas bibliotekos erdves, susipažinkite su teikiamomis paslaugomis, sužinokite pastato istoriją.

Ekskursijos organizuojamos darbo dienomis iš anksto sutarus laiką (nuo 9 iki 16 val.). Ši paslauga nemokama, trukmė apie 1 val. Ekskursijos rengiamos tiek iš pavienių asmenų sudarytoms, tiek organizuotoms (5–15 asmenų) grupėms lietuvių, anglų, rusų kalbomis.

Pavieniams lankytojams siūlome ekskursiją savaitgalį – kovo 24 d. 12 val., į ją kviečiame registruotis internetu.

Organizuotas grupes į ekskursijas registruotis kviečiame el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Dėl ekskursijų vaikų ir mokinių grupėms kreipkitės el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Ekskursijos dalyvių, atėjusių į Nacionalinę biblioteką, prašome viršutinius drabužius palikti savitarnos spintelėse, esančiose II aukšte priešais Registracijos ir informacijos punktą (užraktai aktyvuojami 1 euro monetomis, yra pinigų keitimo automatas). Tada kviečiame grįžti į vestibiulį, čia jus pasitiks gidas.

Administracija pasilieka teisę atšaukti numatytą ekskursiją dėl Nacionalinėje bibliotekoje vykstančių renginių.