Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap
2020 m. gegužės 18 d.

Nacionalinė biblioteka atnaujina populiariausias paslaugas

Nuo gegužės 19 d. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vėl laukiami lankytojai, norintys naudotis susitikimų kambariais ar repetuoti Muzikavimo erdvėje. Taip pat kviečiami moksleiviai pasinaudoti atnaujintomis galimybėmis dirbtuvėse PATS SAU įgyvendinti kūrybinius projektus.

Atkreipiame dėmesį, kad dėl saugumo reikalavimų paslaugos teikiamos su tam tikrais apribojimais:

  • susitikimų kambariais galima naudotis ne didesnėms nei 5 asmenų grupėms. Paslauga užsakoma el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., informacijos telefonais arba 2 a. esančiame Registracijos ir informacijos punkte;
  • Muzikavimo erdvėje gali repetuoti ne didesnės nei 5 asmenų grupės. Erdvė rezervuojama el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba atvykus į Nacionalinę biblioteką – Muzikos ir vizualiųjų menų skaitykloje;
  • moksleiviams skirtose dirbtuvėse PATS SAU galima darbuotis laikantis saugaus 2 m atstumo tarp stalų. Paslaugos teikiamos visomis savaitės dienomis nuo 12 iki 17 val. pagal išankstinę registraciją el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Taip pat atnaujinta galimybė naudotis kopijavimo ir skenavimo įrenginiais. Juos rasite bendrosiose bibliotekos erdvėse 2 ir 3 aukštuose.

Prieš atvykstant į biblioteką prašome susipažinti su svarbiausia informacija apie karantino metu taikomus apribojimus ir reikalavimus lankytojams.

Kviečiame naudotis atnaujintomis paslaugomis!