Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

„LT Game Jam 2022“

2022 m. sausio 28 d. 19.00 val. – sausio 30 d. 17.30 val.

Sausio 28–30 dienomis Lietuvą ir pasaulį sudrebins kasmetinis žaidimų kūrimo festivalis „Global Game Jam“. Tūkstančiai žaidimų kūrėjų iš viso pasaulio susirenka vienam savaitgaliui, kad sukurtų naujo savo žaidimo prototipą. Lietuvoje „Global Game Jam“ renginiai organizuojami jau dvidešimt metų, o šiemet visų festivalio dalyvių laukia pluoštas puikių staigmenų!

Renginio dalyviai kviečiami ne tik kurti žaidimų prototipus, bet ir klausyti skaitomų pranešimų, susipažinti su naujomis ir populiariomis žaidimų kūrimo technologijomis, išgirsti vertingų praktinių patarimų siekiant perteikti savo idėjas žaisme ir renginio metu kuriamuose prototipuose, taip pat sužinoti apie karjeros kelius ir galimybes itin sparčiai augančioje Lietuvos žaidimų industrijoje.

Būtina registracija čia.

SVARBU. Nacionalinės bibliotekos renginiuose galima dalyvauti tik turint galiojantį galimybių pasą arba kitą jam prilygstantį dokumentą. Laikantis saugumo reikalavimų, dalyviai įleidžiami ne anksčiau nei likus 15 min. iki renginio. Lankytojai, turintys ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių, į renginį neįleidžiami. Renginiuose uždarose erdvėse visi vyresni nei šešerių metų žiūrovai ir dalyviai, personalas privalo dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius. Nuo to atleidžiami tik neįgalumą turintys žmonės, kurie to daryti negali dėl savo sveikatos būklės. Tokiu atveju rekomenduojama dėvėti veido skydelį. Dalyviai turi laikytis saugaus atstumo, naudotis rankų dezinfekcijos priemonėmis. Norintieji dalyvauti renginyje turi registruotis. Atsiprašome už nepatogumus.

Trumpai apie renginį

Data
sausio 28–30 d., atidarymas – sausio 28 d. 19 val., uždarymas – sausio 30 d. 16 val.
Vieta
Renginių erdvė, III a., Konferencijų salė, atrijus, V a.
Dalyvavimas
būtina registracija
Organizatorė
Lietuvos žaidimų kūrėjų asociacija
Rėmėja
Lietuvos kultūros taryba
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“