Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Iliustracija

„Asmeninės bibliotekos lobiai“ – susitikimas su Sigute Chlebinskaite

2022 m. balandžio 29 d. 11.00 val. – 12.00 val.

Sigutė Chlebinskaitė yra gerai žinoma knygų dailininkė, grafikė, iliustruotoja, inicijavusi kūrybinę studiją „Knygų šalis“, veikianti tam, kad padėtų pajusti knygos taurumą, puoselėtų meilę žmogaus rankų ir vaizduotės kūriniams. Dailininkė taip pat dirba vaikų knygos edukacijos srityje, dažnai susitinka su jaunaisiais skaitytojais ugdymo ir kultūros organizacijose. Menininkė yra apdovanota Kultūros ministerijos teikiamomis premijomis už geriausią profesionalaus meno debiutą ir nuopelnus skatinant skaitymą.

Šiame susitikime kūrėja atvers asmeninės bibliotekos duris ir supažindins su savo namų knygų lentynomis, papasakos, kaip atsirenka knygas, įvardys, kuo vadovaujasi kurdama asmeninę namų biblioteką. Pristatys kelias ypatingas knygas, atskleis, kuo jos išskirtinės ir svarbios, pasidalys istorijomis, kaip šios knygos atsirado jos bibliotekoje, kokios knygos padeda kurti, o kurios įkvepia svajoti.

Renginys skirtas 47 klasių moksleiviams, kviečiame registruotis grupes el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561.

Trumpai apie renginį

Data
balandžio 29 d.
Laikas
11 val.
Vieta
Vaikų ir jaunimo literatūros departamento skaitykla, I a.
Trukmė
1 val.
Dalyvavimas
dalyvių skaičius ribotas, prašome registruotis el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba telefonu (8 5) 239 8561
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“

Rekomenduojame