Telefonas Klaustukas Sitemap
Naujienos iliustracija 2024 m. rugpjūčio 27 d.

Nacionalinė biblioteka dalyvauja festivalyje „Sostinės dienos 2024“

Tęsdamas daugiametę ir nuolat gyvą tradiciją Vilnius vėl kviečia į „Sostinės dienas“ – didžiausią miesto festivalį įvairiose atvirose erdvėse. Festivalis skiriamas visų kartų žmonėms – tiek jaunimui, tiek šeimoms ir mažiesiems lankytojams. Kaip visada, „Sostinės dienose“ dalyvauja ir Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka.

Šiemet „Sostinės dienose“ pristatysime Nacionalinės bibliotekos Mokslo ir enciklopedijų leidybos centro vasaros knygų naujienas:

Knygų aikštės paviljone, be šių knygų naujienų, lankytojai kviečiami pavartyti ir kitas Nacionalinės bibliotekos bei Mokslo ir enciklopedijų leidybos centro išleistas knygas istorijos, kultūros, kalbotyros, biblioterapijos temomis, taip pat naujausius bibliografinius leidinius.

Mus rasite Lietuvos leidėjų asociacijos „Knygų aikštės“ paviljonų komplekse. 

Taip pat Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, įgyvendindama ankstyvojo skaitymo skatinimo projektą „Knygų startas“, kviečia tėvelius su mažamečiais vaikais ir vėl susitikti Knygų aikštėje, renginyje „Pupulių skaitymai: ankstyvojo skaitymo užsiėmimai kūdikiams“.

Daugiau apie Nacionalinės bibliotekos edukacijas skaitykite čia.

Maloniai kviečiame atvykti. Laukiame renginiuose rugpjūčio 30–rugsėjo 1 d.