Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Renginiai ir parodos

Renginio iliustracija

Pauliaus Norvilos ir Salvijos Vaičikonytės knygos „Išprotėję eilėraščiai“ pristatymas

2024 m. liepos 9 d. 18.00 val. – 19.00 val.

Liepos 9 d. 18 val. kviečiame į interaktyvų Pauliaus Norvilos ir Salvijos Vaičikonytės knygos „Išprotėję eilėraščiai“ pristatymą, kurio metu autorius skaitys eilėraščius, atsakinės į vaikų klausimus ir kvies kiekvieną iš klausytojų įvertinti, kiek išprotėję esame mes patys, o kiek – visas mus supantis pasaulis.

P. Norvila – žinomas lietuvių poetas, poezijos konkursų laureatas, parašęs penkias knygas suaugusiesiems ir keturias vaikams. „Išprotėję eilėraščiai“ – itin žaismingas, džiugiai stryktelėti ir ne kartą linksmai nustebti kviečiantis P. Norvilos eilėraščių rinkinys mažiesiems. Knygoje su humoru, šiltai ir lengvai žvelgiama į kasdienes patirtis ir nuotykius – tiek liūdnus, tiek linksmus. Eilėraščiai skirti ikimokyklinio ir jaunesnio mokyklinio amžiaus skaitytojams, tačiau pradžiugins ir jų tėvus.

Knygą „Išprotėję eilėraščiai“ iliustravo S. Vaičikonytė – aktyvi jaunosios kartos menininkė ir iliustruotoja, surengusi ne vieną asmeninę parodą, dalyvavusi įvairiuose kūrybiniuose projektuose ir grupinėse parodose Lietuvoje, Belgijoje, Čekijoje. 

Trumpai apie renginį

Data
liepos 9 d.
Laikas
18 val.
Vieta
Palangos vasaros skaitykla (Vytauto g. 72)
Trukmė
1 val.
Dalyvavimas
įėjimas laisvas
Svarbu
renginys gali būti fotografuojamas ir (arba) filmuojamas
Daugiau informacijos
socialiniame tinkle „Facebook“