Telefonas Klaustukas Gestu kalba Sitemap

Biblioteka vaikams ir jaunimui

Iliustracija

Literatūriniai protmūšiai vaikams

Mėgsti mįsles ir galvosūkius? Išvardinti visas Hario Poterio serijos knygas tau niekų darbas? Daug skaitai, atsimeni knygos siužetus ir istorijų detales? Žinai populiariausius vaikų literatūros autorius? Tuomet tave ir tavo klasę kviečiame išbandyti jėgas Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos „Literatūriniuose protmūšiuose vaikams“, kur turėsi galimybę susirungti su moksleiviais iš visos Lietuvos.

Pirmas turas vyks spalio 29 d. Jis bus transliuojamas tiesiogiai. Čia geriausiai pasirodžiusios klasės keliaus tiesiai į finalą, kur galės laimėti puikių prizų ir nuotolinį susitikimą su mėgstamu rašytoju ar rašytoja.

Protų mūšiai skirti 4–5 klasių moksleiviams. Sudomino? Kviečiame apie tai papasakoti savo mokytojai ir iki spalio 17 d. (arba kol bus laisvų vietų) registruoti klasės komandą čia.

Artėjant pirmam turui, visą reikalingą informaciją gausite į el. pašto dėžutę, todėl nepamirškite jos pasitikrinti.

Protų mūšiams įveikti bus reikalingas išmanusis įrenginys (telefonas, planšetė), interneto ryšys ir ekranas stebėti tiesioginei transliacijai „Youtube“.

Daugiau informacijos tel. (8 5) 239 8561 ir el. p. Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..